Bruidsstyling Salon LXL

Allereerst hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Bionda kan jouw droom bruidskapsel en make-up verzorgen. Naast hairstylist is zij ook “Bridal Artist” en “Make-Up Artist”, oftewel gespecialiseerd in bruidskapsels en bruids make-up.

Een nonchalante coupe? Liever een paar hippe vlechten? Of toch die klassieke look? Door haar eindeloze ervaring kan zij alle kapsels speciaal voor jou stylen. Natuurlijk zorgt Bionda ervoor dat het de hele dag goed blijft zitten zodat je bij de openingsdans nog steeds de show steelt!

Omdat bruidsmake-up minstens zo
belangrijk is, is Bionda ook gespecialiseerd in make-up en ze werkt vaak samen met een andere top visagiste. Wil je naast een topstylist ook een topvisagist? Dat behoort ook tot de mogelijkheden.Bruidsstyling Salon LXL

Willen je moeder, schoonmoeder, zus, schoonzus, vriendinnen en de getuigen ook mooi gestyled voor de dag komen? Bionda doet dit met veel plezier.

Vooraf maakt Bionda een afspraak om jouw wensen door te nemen. Dit gebeurt geheel vrijblijvend in haar mooie “Salon LXL” in Landsmeer onder het genot van een kopje koffie of thee. Als je van ver komt of overdag niet kunt, kan er ’s avonds ook een afspraak gemaakt worden. Bel Bionda en dan beantwoord ze de eerste vragen persoonlijk per telefoon.’

Vintage Wedding Boho Wedding Salon LXLEen proefkapsel en make-up worden altijd in de salon gedaan. Bionda neemt alle tijd om jouw trouwdag door te nemen. Welke thema’s, kleuren, hoe ziet jouw jurk eruit en eventuele plaatjes van bruidskapsels die jij mooi vindt.. en zo kan ze een perfect passend geheel maken.

Een proefkapsel en/of proef make-up vindt over het algemeen tussen de 3 a 4 maanden voor de trouwdag plaats, maar eerder of later is uiteraard geen probleem.

Op jullie trouwdag komt Bionda uiteraard op de gewenste locatie en doordat alles tot in de puntjes besproken is kun jij zorgeloos genieten. Bionda is professioneel, geeft constant persoonlijke aandacht en is 100% stressbestendig. 

De bruidegom is minstens zo belangrijk! Misschien ook fijn om te weten dat Bionda jouw aanstaande man ook kan stylen. Wel zo fijn dat zijn haar ook goed zit voor je volmondig “ja” zegt.Bruidsstyling Bionda Salon LXL

“Mijn kapsels laten jou stralen”

Wil je een offerte op maat voor jouw bruidsstyling of heb je andere vragen? Stuur een mailtje naar: hairsalonlxl@gmail.com

Prijzen Bruidsstyling Salon LXL
Baron academy
Baron academy
Baron academy